Achtergrond

Ervaring:
Na mijn HBO studie Accountancy ben ik in 2005 bij Van Noord Accountants & Belastingadviseurs in Zaltbommel gestart met het werken in de Accountancy. Hier ben ik doorgegroeid tot relatiebeheerder waar ik het directe aanspreekpunt van de klanten was. In deze functie was ik verantwoordelijk voor hun financiële administratie, de salarisadministratie, de jaarrekening en alle fiscale aangiften.
Later ben ik bij Q-Concepts B.V. als Senior Associate in dienst gekomen en heb ik mijn kennis en kunde uitgebreid. Hier was ik vooral verantwoordelijk voor het maken van managementrapportages van ondernemingen en het tijdig bespreken van deze cijfers met de directie.

Manier van werken:
Een hands-on mentaliteit en een klankbord voor de klanten stonden en staan nog steeds centraal in mijn filosofie over de omgang met klanten. Concrete voorstellen of adviezen kenmerken mijn manier van werken.
Daarin is een vertrouwensband essentieel en de juiste kritische houding tussen klant en de adviseur. Een informele sfeer is hierin vaak de werkwijze, echter toch met een kritische kijk op de cijfers en de ontwikkelingen die de ondernemer doormaakt.

Overleg extern specialisten:
Hierin word ik ondersteund door een netwerk van fiscalisten, juristen en collega accountants. Zo hoop ik u van een totaalpakket van financieel, fiscaal en juridisch advies te kunnen voorzien.